Man kunne jo sagt at vi holder på med innholdsproduksjon, visuell historiefortelling eller identitetsbygging gjennom strategisk bruk av film, bilder og lyd. ...

... men egentlig er det så enkelt som at vi har peiling på fotografering, video- og lydproduksjon.  Dessuten er vi ganske gode på å fortelle historier og tilpasse dem til det formatet de skal publiseres i. 

 
Locomotiv ble startet av Jan Tore Øverstad. Med bakgrunn som selvstendig næringsdrivende fotograf og musiker følte han at tiden var inne for å satse for fullt på videoproduksjon i tillegg til foto og musikk. Locomotiv AS så dagens lys og har siden den gang laget produksjoner til noen av Innlandets største merkevarer, i tillegg til videoinnhold og bilder til bedrifter i hele Østlandsområdet.

Noen ganger er Locomotiv en enmannsbedrift. Andre ganger et helt team, med prosjektleder, manusforfatter, regissør, fotograf, lydtekniker og lysmann.

Denne fleksibiliteten gjør at at det kan leveres produksjoner tilpasset de fleste budsjetter og forventninger. Brandfilmer, digitale sendinger, bilder til nettside og SoMe kampanjer er bare noen eksempler på hva Locomotiv leverer til oppdragsgivere. Lurer du på om vi kan hjelpe deg? Ta kontakt så finner vi ut av det!

Locomotiv er en del av innovasjonshuset NT6 på Gjøvik hvor samarbeid på tvers av fag og ekspertise er den ledende tanken. Dette gir mulighet til å bidra i team med vår kompetanse og samtidig ha god tilgang på ressurser innen design, kommunikasjon og ny teknologi.

Kontakt
Tlf: 99 59 65 39
Epost: jt@locomotiv.no